Ring og få et godt tilbud på 22 45 35 36

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

12 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Få tilskud til isolering

Midtvest Isolering har indgået en aftale med energiselskaberne Vestforsyning og NOE om at yde tilskud til vores kunder, som udfører energibesparende forbedringer eller tiltag på deres hus. Vi yder tilskud til alle opvarmningskilder såsom olie, el og gas.

Alle kan få tilskud

Vi kan derfor tilbyde dig et kontant tilskud til at få efterisoleret dit hus. Størrelsen på tilskuddet beregnes ud fra, hvor mange kilowattimer du kommer til at spare pr. m² pr. år ved at efterisolere.

Vi klarer papirarbejdet

Når vi besøger dig for at tjekke, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på din energibesparelse og dit tilskud. Vi klarer alt papirarbejdet, og du får udbetalt tilskuddet direkte fra energiselskabet – også selv om du er kunde hos et andet energiselskab. Det mindste tilskudsbeløb som udbetales er 1.000 kr.

Priseksempler:

Loft
Et gennemsnitligt parcelhus har som regel et 120 m² stort loft. Der ligger sandsynligvis allerede 50 mm isolering. Hvis man vælger at efterisolere med 250mm Papiruld, kan man opnå et tilskud på mellem 1.915 – 2.873 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.

Hulmur
Et gennemsnitligt parcelhus har som regel en hulmur på 70 m². Er hulmuren tom og efterisoleres med Papiruld, kan man opnå et tilskud på mellem 1.649 – 2.474 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.

Håndværkerfradraget gør det endnu billigere

Du kan få håndværkerfradrag på op til 15.000 kr. om året for arbejdsløn til service og vedligeholdelsesarbejde på din bopæl. Det betyder, at husejere der vælger at efterisolere kan trække ca. 1/3 af håndværkerens lønudgift fra i skat. Det har derfor aldrig været billigere at efterisolere sit hus.

Hvis man lægger tilskuddet fra HMN Naturgas og besparelsen fra fradragsordningen sammen, svarer det til, at man får ca. 50 % rabat på en hulmursisolering og 25 % rabat på en loftisolering.